Şar Cafe

Bizi Takip Edin!
Sandviçler burgerler Patates tava Pizzalar
  • Sandviçler
  • burgerler
  • Patates tava
  • Pizzalar
Online Ödeme

ŞAR'IN MEŞHUR TATLILARI

Şar Cafe

İmalatın hiç bitmediği Şar mutfağında, sabah kahvaltısından akşam dondurmasına kadar pek çok lezzet çıkıyor. Nefis poğaçaları sabah erkenden kahvaltı etmeden yola çıkanları doyurmak için tezgaha dizen, gün içerisinde kurabiyeleri, tatlıları, pastaları ve çikolatalarıyla bağımlılarına hizmet veren Şar, misafilerini mağazasında da ağırlıyor. Kahvaltılık fırın ürünlerine yine aynı usta ellerden çıkan sandviçleri, börekleri, klasik kahvaltı sevenler için kahvaltı tabağını ekleyen Şar, öğle ve akşam yemeği için burgerler, pizzalar ve özel içecekler de sunuyor mağazasında.

Sıcak ve Soğuk Sandviçler:
Sabah kahvaltıda, öğün arasında ya da gerçek bir ziyafet olarak düşünülebilir. Çünkü her yeni bir gün, zengin tazecik malzemeler hazırlanan Şar’ın sıcak ve soğuk sandviçleri gerçek bir ziyafet sunuyor. Nefis sandviç ekmeği içerisinde çeşit çeşit jambon, peynir, domates, yeşillik kombinasyonlarıyla mağazamızdan bu lezzetlere ulaşabilirsiniz.

Pizzalar:
İtalyan işi diyip geçmeyin. Şar, pizzada da oldukça iddialı! İncecik açılan pizza hamurunun üstüne birbirinden farklı malzemelerle, gerçek İtalyan lezzetini Türk damak tadıyla birleştiren tatlar Şar’da.

Burgerler:
Parmak patates ve yanında soğuk içecekle servis edilen burger menu ve çeşitleri gerçekten de denenmeli.

Ürünlerimiz

ÇikolataÇikolata
Şar'ın Nefis Çikolatası
DondurmalarDondurmalar
Yıllardır Değişmeyen Lezzet
Organizasyon & CateringOrganizasyon & Catering
Özel Günlerde Özel Hizmet
BörekBörek
Tezgah Pastalarımız Unutulmaz Lezzetlerde
PatisseriePatisserie
Fırından Taze Taze