Şar Patisserie

Gizlilik ve Güvenlik

Bu gizlilik politikası sadece www.sarpatisserie.com.tr ve www.sarpatisserie.com adresleri ile başlayan web sayfalarında geçerlidir.

Herhangi bir sitede Şar Patisserie logosunu görmeniz bu güvenlik kurallarının o sitede geçerli olduğu anlamına gelmez. Adresi kontrol etmeniz ve gerçekten Şar Patisserie’ye ait bir sayfa olduğundan emin olmanız gerekir. Logomuzu izinsiz ve kötü niyetle kullanmak isteyen kişiler olabilir. Böyle durumlarda lütfen bizimle info@sarpatisserie.com.tr adresinden iletişime geçiniz.

İçerik sahteciliği; kullanıcının bir web sitesindeki belirli içeriğin meşru olduğuna ve bu içeriğin harici bir kaynağa ait olmadığına inandırılmasını sağlayan bir saldırı tekniğidir. Son kullanıcı, içeriğinin meşru ve doğru bir kaynaktan geldiğini tespit etmekle yükümlüdür.

SİZE AİT BİLGİLER (FATURA ADRESİ, TESLİMAT ADRESİ VS.) HİÇBİR ŞEKİLDE 3. KİŞİLER İLE PAYLAŞILMAZ.

Şar Patisserie’de bir ürün satın alırken kullandığınız kredi kartı bilgileriniz güvence altındadır. Kredi kartı bilgileriniz kaydedilmemektedir. Doğrudan Garanti Bankası'nın sağladığı Sanal POS üzerinden provizyon işlemine bağlanmaktadır. Üçüncü şahıslar kredi kartı bilgilerinizi göremezler.

Satın aldığınız ürünlerin hasarsız, eksiksiz, doğru adrese ve zamanında fiş veya fatura ile birlikte tesliminden Şar Patisserie sorumludur.

Şar Patisserie Hangi Kişisel Bilgilerinizi Saklar ?

Sitemizi ziyaret için herhangi bir kişisel bilginizi bize vermek zorunda değilsiniz. Ama Şar Patisserie Online hizmetlerinden yararlanacaksanız üye olmanız ve bazı kişisel bilgilerinizi vermeniz gerekebilir.

Herhangi bir zamanda sitemizi ziyaret ettiğinizde web sunucumuz tarayıcınızın bağlanmış olduğu IP adresini isimsiz kullanıcı olarak kaydeder. Şar Patisserie kullanıcıların kişisel bilgilerini üç temel amaç için saklamaktadır. Bu üç temel amaç aşağıda belirtilmiştir:

1. Belirli hizmetlerde isteklerinizi yerine getirmek,

2. Karşınıza gelecek olan sitede isteğinize göre içerik ve reklam sağlamak,

3. Dilediğiniz ürünlerden, hizmetlerden ve promosyonlarımızdan haberdar edilmenizi sağlamak.

Kişisel Bilgilerinizin Güvenliği

Şar Patisserie, vermiş olduğunuz tüm kişisel kimlik bilgilerinizi gizli tutar. Ancak yaptığınız alışverişlerde ürünü satın aldığınızda mağaza, ürünü teslim edebilmek için adınızı ve adresinizi bilmek zorundadır. Bu iki bilgi sistem tarafından bize iletilir. Kart bilgileriniz sadece bankaya onay için gider. Kayıt altına alınmaz.

Bu Kişisel Bilgilerinizi Sakladığımız Ortamın Korunma Ölçüsü Nedir ?

İnternet'te güvenlik temelde iki başlık altında incelenebilir:

Birincisi, bu hizmeti vermekte kullandığımız donanımın, yazılımın ve network altyapısının güvenliği. Bu amaçla, güvenilirliği pek çok ortamda test edilmiş network ürünleri kullanmaktayız.

Diğer Sitelere Link

Şar Patisserie, reklam, banner veya sponsorluk veren şirketlerin internet sitelerine link sağlayabilir. Şar Patisserie, link verdiği sitelerin bilgi kullanımı, etik ilkeleri ve gizlilik prensiplerinden sorumlu değildir.

Diğer Bilgiler

Kullanıcı İstekleri ve Geri Bildirimleri

Şar Patisserie, üye ve ziyaretçilerin site ile ilgili tarafımıza ulaştırdıkları her türlü istek, öneri ve soruları içeren bilgiler site performansını ölçmek açısından saklanmaktadır.  Bu bilgiler kişilerin kendilerine yanıt vermek dışında herhangi bir amaç için kullanılamaz. Alışverişinizi tamamladıktan sonra size alışverişinizi değerlendirmeniz için bir değerlendirme formu gönderebiliriz. Bu formu doldurarak sistemimizi iyileştirmemiz açısından bize yardımcı olabilirsiniz.

İçerik Kullanımı

Şar Patisserie web sitesinde yayınlanan hiçbir yazı veya grafik üçüncü kişiler tarafından izinsiz kullanılamaz.  Bu sitede yer alan içerik materyali ya da fonksiyonalite, başka mecralarda yayınlanamaz, Şar Patisserie’nin izni olmadan internet sitelerine link verilemez.

Copyright

Bu sitedeki "Şar Patisserie" tüm materyalde sağlanan yasal haklar Pehlivanoğlu Gıda San. Ve Tic. A.Ş. tarafından veya materyalin orijinal yaratıcısı tarafından tutulur. Burada belirtilenin dışında, hiçbir materyal kopya edilemez, tekrar üretilemez, dağıtılamaz, sergilenemez, yüklenemez, tekrar oynatılamaz, postalanamaz, verici yoluyla geçirilemez, dahilen, fakat limitlenmemiş olarak, elektronik, mekanik, fotokopik, kayıtlı veya herhangi başka bir şekilde çoğaltılamaz.

Bu sitedeki materyallerin sadece sergileme, kopya, dağıtım, veya yükleme için kişisel, ticari olmayan kullanım için değiştirmeme ve materyaller için tüm yasal ve içerdiği diğer kişisel notların yasal sahibiyseniz izin verilebilir.  Değilseniz, Şar Patisserie’nin izni olmadan, buradaki her şeyi diğer sunuculara kopyalayamazsınız. Bu izin otomatik olarak bu şartlardan bir maddeyi bozduğunuz anda biter. Bu tahdit hususunda acilen yüklediğiniz veya resmettiğiniz materyali imha etmek zorundasınız. Bu sitedeki herhangi bir materyalin herhangi bir imzasız kullanımı kopyalama yasaları , ticari yasalar, güvenlik ve tanıtım yasaları ve iletişim kanunları ve statülerine tecavüz eder.

Bu sayfada yer alan güvenlik bilgileri Şar Patisserie tarafından zaman zaman güncellenir. Lütfen bu bilgileri periyodik olarak kontrol edin. Bazı durumlarda ise Şar Patisserie sitesinde yer alacak olan uyarılar yeni güvenlik uygulamaları konusunda size bilgi verecektir. Güvenlikle ilgili soru ve sorunlarınızı info@sarpatisserie.com.tr adresine yazabilirsiniz.

SSL VE INTERNET ÜZERİNDEKİ GÜVENLİĞİNİZ HAKKINDA

Güvenlik Sorunu Nedir?

İnternette güvenlik hakkındaki endişeler genellikle gerçek tehditten çok bir algılama sorunudur (mevcut güvenlik tedbirleri gereken şekilde uygulandığı sürece). Kredi kartınızı telefonda söylemek veya bir kasa görevlisine vermek, internette iletmekten çok daha tehlikelidir (uygun bir güvenlik düzeyinin mevcut olduğu varsayıldığında). Bugün sorulan asıl sorular, belirli bir site veya girişimci tarafından yeterli güvenlik tedbirlerinin alınıp alınmamış olmasıyla ilişkilidir.

Biz tüm kişisel bilgilerinizi koruyoruz. Bu tabi ki şifreniz, yüksek hassasiyete sahip tüm bilgileri içeriyor. Kredi karti işlemlerinde Garanti Bankası ve Globalsign ile çalışıyoruz.

Benim Tarayıcımdan Sizin Sunucunuza Bilgi Aktarımının Güvenliğini Nasıl Sağlıyorsunuz?

Şifrenin çözülmesini hemen hemen imkânsız bir hale getiren bir anahtarla bilgilerin şifresini çözen bir network protokolü olan SSL (Secured Socket Layer) kullanıyoruz. Bu uygulama, herhangi birinin dinliyor olabileceği telefon üzerinden kredi kartı numaranızı vermekten veya birinin omzunuzun üstünden bakabileceği veya kredi kartı faturanızı alabileceği herhangi bir kasadan çok daha güvenlidir.

Sunucunuz Ne Kadar Güvenli? Birileri Sunucunuza Girebilir Mi?

Sunucumuzu koruyan 3 farklı güvenlik formatımız mevcut:

Kişisel bilgilerinizi korumak için Microsoft Windows ve SQL Sunucu veritabanı güvenliği kullanıyoruz. Tüm kullanıcı adları ve şifreler, kriptiktir (karmaşık) ve sadece bizim tarafımızdan bilinir.

Ağ trafiği sürekli olarak izlenmektedir ve Cisco routerlar üzerindeki belirli portlar engellenmektedir, bu da bu portlara gelen tüm erişim taleplerini otomatik olarak reddedecektir (verilerimize erişebilmek için bir hackerın bu portlardan geçmesi gerekir).

Sunucumuza girebilmek için, verilerimize ulaşmak amacıyla bir hackerın bizim kullanıcı adımız, şifremiz, IP adresimiz ve sunucumuzun adını bilmesi gerekir. Yukarıda belirtildiği gibi, siteyi güvenlik altında tutmak için sadece makinelere güvenmiyoruz. Ek bir önlem olarak site trafiğini baştan aşağıya takip ediyoruz. Hiçbir güvenlik sisteminin tamamen güvenli olmadığını da lütfen aklınızda bulundurunuz.

Bilgi aktarımı 128 bit SSL (GLOBAL Sign)  ile güvenlik altındadır.

İşbu Gizlilik ve Güvenlik Politikası, Satış Sözleşmesinin ayrılmaz bir parçasını teşkil etmektedir.