Şar Çikolata

Bizi Takip Edin!
Madlen çikolata Drajeler Söz çikolataları  Hediyelik Çikolata
  • Madlen çikolata
  • Drajeler
  • Söz çikolataları
  • Hediyelik Çikolata
Online Ödeme

ŞAR'IN MEŞHUR TATLILARI

Şar Çikolata

 

Şar'ın nefis çikolatasıyla hediyelik seçenekleriniz hem çok lezzetli, hem de çok şık!

Şar’ın birbirinden leziz ve kaliteli çikolataları ile ağızlar tatlanıyor. Karşı konulmaz lezzetiyle özenle hazırlanan şık ambalajlı çikolata paketleri Şar Patisserie’de. Madlen ve spesiyal çeşitleriyle prestijli hediye seçenekleri yaratan Şar'da çocuklar için mini çikolatalar, kendinizi mutlu etmek için alabileceğiniz günlük çeşitler de var.

Rengarenk drajeler, minik paketlerde veya istediğiniz miktarlarda satılırken bebek doğum hediyeliklerinde de drajeler ve çikolatalarla birbirinden sevimli hediyelikler seçenekler arasında. Bebek dünyasının pembe ve mavi tonlarında paketlenmiş çikolatalar yine konsepte uygun aksesuarlarla satışa sunuluyor. Özellikle bebek çikolatası ağaçları anne baba adayları tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Söz ve nişan törenleri için ise, Şar'ın şık koleksiyonundan seçeceğiniz şık gümüş şekerliklere dilediğiniz çeşitlerden hazırlatabilir, özel günlerinizi bu görkemli ve lezzetli hediye ile taçlandırabilirsiniz. Nikah şekerleri için geleneksel bir alternatif olan drajeler ise, klasik bademli drajeden renk renk çeşit çeşit lezzete kadar tüm seçenekleriyle Şar'da.

Detaylı bilgi için mağazamıza uğrayabilir veya bizi arayarak mağaza müdürümüzden bilgi alabilirsiniz.

Ürünlerimiz

ÇikolataÇikolata
Şar'ın Nefis Çikolatası
DondurmalarDondurmalar
Yıllardır Değişmeyen Lezzet
Organizasyon & CateringOrganizasyon & Catering
Özel Günlerde Özel Hizmet
BörekBörek
Tezgah Pastalarımız Unutulmaz Lezzetlerde
PatisseriePatisserie
Fırından Taze Taze