Çocuk Doğum Günü Pastaları

Bizi Takip Edin!
ekler Bademli Kurabiye Doğum günü Peynir Helvası
  • ekler
  • Bademli Kurabiye
  • Doğum günü
  • Peynir Helvası
Online Ödeme

ŞAR'IN MEŞHUR TATLILARI

Çocuk Doğum Günü Pastaları

Sevdiklerimize verdiğimiz değerin en geleneksel ve lezzetli simgesi doğum günü pastaları Şar’ın usta ellerinde şekilleniyor. Sevdiklerinizle birlikte paylaşacağınız lezzetli pastalarla doğum günü kutlamalarınızı unutulmaz kılabilirsiniz. Esprili, çizgi karakterli, klasik, rengarenk veya sade. Pastanızı hayal gücünüzle şekillendiriyoruz. Sevimli 1 yaş pastalarından, esprili yetişkin pastalarına veya çizgi film karakterlerini ağırlayan çocuk pastalarına tüm doğum günü pasta çeşitlerimiz için bizi arayabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ŞAR'DAN ŞIK HEDİYELER

Bademli kurabiyeden peynir helvasına, çikolatasından nefis tezgah pastalarına birbirinden güzel tatların adresi Şar Patisserie'de hediyelik seçenekler de çok fazla. Özel ambalajlarında şık sunumlarıyla göz kamaştıran bu hediyeler lezzetleriyle de damaklarda iz bırakıyor.

 

Yeni Showroom umuza Bekliyoruz

Şar'ın özel günler için hazırladığı birbirinden güzel pastalar ve ürünler arasından tercihinizi yapmak için sizi showroom'umuzda küçük bir geziye davet ediyoruz. Düğün pastaları, nişan pastalarının gerçek boyuttaki maketleri, özel organizasyonlar için sunum şekilleri ve şık hediyelik çeşitlerimizi birarada görmek için mağaza müdürümüzle görüşerek randevu alabilir, showroom ziyaretinizde rahatlıkla seçim yapabilirsiniz.

Ürünlerimiz

ÇikolataÇikolata
Şar'ın Nefis Çikolatası
DondurmalarDondurmalar
Yıllardır Değişmeyen Lezzet
Organizasyon & CateringOrganizasyon & Catering
Özel Günlerde Özel Hizmet
BörekBörek
Tezgah Pastalarımız Unutulmaz Lezzetlerde
PatisseriePatisserie
Fırından Taze Taze